U bent niet ingelogd | inloggen

Kalender

<<
October 2017
>>
ZMDWDVZ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

Zoeken

Catalogus

  Nieuwe producten
  grondstoffen
    actieve bestanddelen
    alcoholen
    emulgatoren
    gelvormers
    kleurstoffen
    overige
    stabilisatoren
    tensiden
  oliën
    parfumoliën
    plantaardige oliën
  verpakkingen
  materialen
  Tincturen
  Cadeaubon
  kant en klare producten
    ashleigh & burwood-reed diffuser
    Frishi
  aromatherapie
    boeken
    etherische oliën
    overige
    verdamptoestellen
  Maak het zelf
    badbruisers
    badcreamers
    crèmes
    haar- en huidgel
    lippenbalsem
    lippengloss
    parfum
    zalven
Ontstaan

Mijn naam is Vanessa Soete. In 2005 studeerde ik af als opvoedster. Tijdens deze opleiding werd mijn interesse geprikkeld voor de aromatherapie. De werking die etherische oliën op mensen met een verstandelijke beperking hadden, boeiden mij en zorgden ervoor dat ik in het begin via zelfstudie op zoek ging naar verklaringen voor deze werking.
Als leek vond ik het logisch om eerst een opleiding herborist te volgen, zodat ik een degelijke kruidenkennis kon opbouwen. Mede door de boeiende lesgevers en de vele mogelijkheden die kruiden bieden, bleef ik in de kruidenverwerking hangen en bleef de aromatherapie wat op de achtergrond.

In 2012 kwam hier echter verandering in, toen ik de unieke kans kreeg om professioneel aan de slag te gaan met etherische oliën en afgeleiden daarvan.

Deze kans zorgde er ook voor dat mijn stille droom - workshops geven aan verenigingen, groepjes vriend(inn)en, jongeren en kinderen - plots een heel stuk realistischer leek.

Tijdens het experimenteren kwam ik echter telkens weer tot de ontdekking dat het een echte ramp was om aan het juiste materiaal te komen. Meestal moest ik een hele afstand overbruggen om mijn bereidingen tot een goed einde te kunnen brengen.

Van daaruit ontstond dan ook ’t Soete Kruidje, de webshop waar je op een eenvoudige en snelle manier alles kan vinden om jouw bereidingen te laten slagen.Naast de webshop hebben wij sinds kort ook een bakstenen winkel die steeds te bezoeken is op donderdag van 9u tot 18u, elke eerste zaterdag van de maand van 9u tot 13u of na afspraak.

’t Soete Kruidje bevindt zich in het landelijke Wakken (West-Vlaanderen).


Copyright © 2013 Bonny Solutions. All Rights Reserved.